Klantenservice

BESTELLEN EN BEZORGEN

Onze decoratie-artikelen kunnen in de shop worden besteld. De levertijd van de artikelen bedraagt 3 tot 5 werkdagen.
De meubels kunnen evenals de decoratie-artikelen in de shop worden besteld. Na bestelling wordt uw meubelstuk wordt met ambachtelijke en innovatieve technieken gemaakt. De levertijd van de meubelstukken bedraagt 2 weken. Na 2 weken staat er een prachtig ambachtelijk Dutch Design in uw huis.
Wilt u een decoratie artikel of meubel aangepaste wensen? Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

GARANTIE EN REPARATIES

Stein Design staat voor passie, uniek en kwaliteit. Ieder heeft recht op een goed product en wij staan voor kwaliteit. Daarom komen de kosten voor het omruilen of repareren van een gegronde klacht over het artikel (exclusief voorrij- en/of verzendkosten) binnen de garantietermijn voor onze rekening.

betalen
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. IDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van Stein Design.

Afterpay voert voor Stein Design het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van Afterpay. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Afterpay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht u onverhoopt jouw verzoekt tot betaling met Afterpay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een ander betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met Afterpay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Afterpay.
MAATWERK
Stein Designs meubel ontwerpen zijn allen ambachtelijk gemaakt door Nick van Stein. Wij brengen uw wensen graag samen in een ontwerp. Om tot het mooiste ontwerp te komen, ontvangen wij graag uw wensen betreffend het meubelstuk. Op de pagina Maatwerk kunt uw wensen in het formulier beschrijven evenals een inspiratiefoto uploaden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Stein designs werkwijze

Decoratie artikel
– Kies en bestel uw gewenste decoratie artikel
– Uw unieke bestelling wordt handgemaakt door Nick
– Uw handgemaakte artikelen worden op transport gezet
– Na 3 tot 5 werkdagen ontvangt u uw bestelling
Meubels
– Kies en bestel uw gewenste meubelstuk
– Uw unieke bestelling wordt handgemaakt door Nick
– Uw Dutch Design meubelstuk wordt op transport gezet
– Na 2 weken ontvangt u uw bestelling
Maatwerk
– U geeft uw wensen op de pagina Maatwerk
– Stein Design neemt contact met uw op om een afspraak te maken
– Wij maken een ontwerp van uw wensen
– Uw meubel op maat wordt met ambachtelijk en innovatieve technieken door Nick vervaardigd
– Wij zorgen voor vakkundige installatie van uw meubel op maat

Heeft u verder nog vragen? Aarzel dan vooral niet en neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar nick@stein-design.nl.

Afspraak showroom

Nick van Stein zal met u contact opnemen om een afspraak te plannen.

"*" geeft vereiste velden aan

Bel of WhatsApp me bij voorkeur op +31 6 38 38 66 28. Controleer na het invullen van het formulier de spam folder in uw mail goed.