Inspiratie hoek

Deze meubelliefhebbers gingen jou voor. Bekijk de ervaring van onze tevreden klanten én doe inspiratie op.

Michiel & Sandra

Na een eerdere bestelling van een salontafel, spoorbiels en een eettafel hebben we Nick gevraagd om een bureau op maat en een sidetable op verzoek te maken. Wederom levert Nick schitterend vakwerk af. De sidetable was een ‘special request’ maar is ook helemaal naar ons zin.
Hij denkt mee in materiaalgebruik, verhoudingen en formaat van je meubels, waardoor het eindproduct beter past dan we zelf hadden kunnen bedenken. We zijn helemaal gelukkig met onze Stein Design elementen in huis en raden hem dan ook zeker aan.

Marij

Wow, dat ziet er top uit👌. Prachtig. Ga vooral zo door, jullie leveren mooi werk en eerlijke producten. We hebben al veel complimenten over de tafel gehad. Dus we maken reclame voor jullie. Bedankt en wellicht tot ziens👍.

Erik Verhaar

Gisteren de tafel ontvangen en we zijn er erg blij mee. Precies wat we in gedachten hadden. Bedankt voor de vlotte levering.

Desiree Bouten

Hoi hoi, de tafel is goed ontvangen👍🏼. Hij is prachtig!!! Echt héél mooi🥰. Thanx. Zodra onze woonkamer helemaal klaar is zullen we een mooie foto er van maken en je toesturen. Wij zijn er superblij mee😊❤️👌🏼.

Michiel Borst

Ben net thuis en wilde je nog even laten weten dat we superblij zijn met de langere tafel! Heel gaaf zo met wat scheuren en knoesten enzo. Echt top!

Angelique

Ik hou inderdaad meer van stoer 😉 Nou topservice zeg! Sowieso qua levertijd maar ook deze mogelijkheid tot appen. Thanks en vast succes met de verhuizing!

Marjolein

Gisteren compleet verliefd op de tafel😍 en daardoor vergeten te vragen hoe de tafel te behandelen. Ik neem aan met een nat doekje afnemen, maar moet de tafel nog ergens mee behandeld worden eens in de zoveel tijd?